Новината, че Жерар Пике е бил на колене пред бившата си любима Шакира и е искал да се съберат отново, май ще се окаже поредния надут и спукан балон. Затова има и явни доказателства като страстните му целувки с младата Клара Марти, уловени от обективите на папараци в Прага.

Взрив: Бившият на Шакира изловен да се целува страстно с новата си! (виж Пике и Клара в Прага - МНОГО СНИМКИ)

Двамата са в Чехия тези дни, където са се отдали изцяло на любовта си. Дотам, че дори са спрели да се оглеждат и да се пазят от папарашки кадри. Това е ясен знак, че футболистът отдавна е направил своя избор и е избрал Клара.

Взрив: Бившият на Шакира изловен да се целува страстно с новата си! (виж Пике и Клара в Прага - МНОГО СНИМКИ) - Снимка 2

Припомняме, че доста по-младата Марти успя да накара Пике не просто да легне с нея, а да си загуби ума дотам, че Шакира бързо да научи за връзката им. Мнозина очакваха и се басираха дори, че това ще е поредната афера на Пике, но ето на - той и Клара продължават заедно и по-влюбени откогато и да било.

Взрив: Бившият на Шакира изловен да се целува страстно с новата си! (виж Пике и Клара в Прага - МНОГО СНИМКИ) - Снимка 3

В Прага те се разхождаха прегърнати по улиците и вечеряха в романтични ресторанти, където се държаха за ръце, а футболистът често се присягаше през масата, за да целуне любимата си.

Как ли е реагирала на това Шакира, можем, засега поне, само да гадаем. Със сигурност обаче не й е станало приятно.