Актрисата Джейн Сиймор вече е на 72, но продължава да изглежда невероятно. Холивудската звезда преди дни се снима в кухнята си, в свежа лятна рокля, смело заголвайки крак и демонстрира, че за нея годините наистина са просто цифра. При това в най-добрия възможен смисъл.

 

Английската роза продължава да изглежда изумително и във върхова форма. При това без пластични операции, а само с малко ботокс от време на време. Самата Джейн признава, че спортът, заниманията в градината, правилният начин на живот и чистият въздух й се отразяват най-добре.

 

"Истината е, че човек се чувства млад, когато има с какво да се занимава и да се чувства полезен. Имам градината си, произвеждам сама храната си, прекарвам много време с близките си и с приятелите си. Танцувам, смея се, забавлявам се", издава тайната си за вечна младост актрисата.

 

Отскоро зрителите имат възможност да я гледат в крими поредица, която засне преди две години. Джейн отказва да се откаже и от снимките, въпреки че е била съветвана от много свои по-млади колежки да се оттегли от активна творческа дейност. "Чувствам се добре, щастлива съм да играя и се радвам, че публиката още ме обича", споделя екранната д-р Куин. И е още по-щастлива, че феновете й вече не я свързват с образа на лекарката от Дивия запад, а с образа на чаровна детективка, която въпреки годините си, достойно конкурира и Холмс и Поаро.