Втори ден светът е в тотално объркване и неведение по най-важния въпрос след трагичната загуба на Матю Пери. А именно - защо звездите от "Приятели" не обелват и дума за него?! Нито дума, нито ред, нищо...

Това е повече от странно при все, че редица други звезди и политици се изредиха да изкажат мъката и ужаса си от вчерашната страшна новина. Припомняме, че 54-годишният Матю Пери бе открит мъртъв в джакузито си. Само часове, след като се бил върнал от спортуване с приятели.

Единствена Фийби - Лиса Кудроу, си позволи да сподели своята версия за Матю и тя е, че вероятно той е погълнал голямо количество хапчета, предписани му от лекари. Това обаче не дойде от устата на самата Лиса, а на приближени до нея източници.

Никой от приятелите - нито Дженифър Анистън, нито Кортни Кокс, нито Мат ЛеБланк, нито Дейвид Шуимър не са гъкнали от вчера. Хора от екипа им разкриха причината и тя е наистина логична.

Всички те, всички от "Приятели" са буквално смазани от загубата на любимия си Чандлър Бинг и предпочитат да мълчат. Мълчат, защото подготвят нещо заедно - нещо, с което ще изразят чувствата, обичта и мъката си, но ще го направят всички заедно. Както винаги са били в "Приятели". Настръхващо!!!