Днес всички говорят за раздялата на Дженифър Лопес и Бен Афлек, но нито една звезда не се обяви в подкрепа на певицата. Дори колежката й Дженифър Гарнър предпочете да утешава съпруга й, вместо да общува с нея. И докато за феновете, които подкрепят любимката си, това изглежда странно, запознатите с драмите в Холивуд разказват, че звездата отдавна не може да се похвали с особено известни приятели сред А — отбора.

"Тя отдавна се е превърнала в социална пеперуда. Модерно е да се снимаш с нея, но не и да си й приятел. Понякога дори е по-добре да си по-далеч от нея", разкриват запознати с порядки в актьорските среди. Причината за това е, че Дженифър преди години е дала интервю, в което се подиграва с всички свои колеги. И дори по-лошо. Певицата е успяла да засегне звезди като Салма Хайек, Камерън Диас, Джулия Робъртс, Гуинет Полтроу и дори Брад Пит. Даже Джак Никълсън не успява да се спаси от острия й език.

С годините Дженифър се превърна в една от най-големите звезди на американската музика, а покрай Марк Антъни — и в една от най-влиятелните личности в Холивуд. Но дори и да се боят от нея, колегите й не я обичат. Нищо чудно, че никой от тях не я подкрепи след раздялата...