Адел твърдо е решила да не се отпуска!

Звездата с уникален глас Адел направи коренна промяна с тялото си преди година-две. Тогава пълничката певица реши да предприеме кардинален обрат в живота си като започне с най-важното - себе си, визията си и здравето си. И го постигна. Тя свали рекорден брой килограми, а феновете едва я разпознаха.

Мнозина обаче бяха убедени и дори се басираха, че това ще е само временна промяна, от която Адел ще излезе тройна, особено след йо-йо ефекта на всяка една диета. Е, днес същите тези скептици могат да си изгризат ноктите от яд, защото изпълнителката не само не надебеля отново, но и е още по-стройна от преди.

Нещо повече - ако я кара в този дух, Адел скоро ще заприлича на модел. Тя е с хубав ръст, а вече все по-често носи и къси полички, които разкриват отслабналите й, но въпреки това стегнати крака. Явно тя се подлага и на процедури, които да я защитят от най-гадното на всяко отслабване - отпускането, стриите и целулита.

Знаем, че певицата има един провален брак зад себе си, който за известен период я беше хвърлил в състояние на апатия и тежка депресия. Днес Адел не бърза да се обвързва, а живее свободно и щастливо. Е, връзки не й липсват, но по-скоро това са мимолетни авантюри, без съпътстващи ги напрежение и ядове.