Владимир Жириновски върви по стъпките на Сидеров, оскърби бременна репортерка

Владимир Жириновски оскърби жестоко бременна репортерка по време на пресконференция в Русия. Политическият лидер се държа по-грубо дори от Волен Сидеров с Лора Крумова, сипейки заплахи по репортерката Стела Дубовитская.

По време на пресконференцията Владимир Жириновски получил абсолютно безвреден въпрос за санкции срещу Украйна. Националистът се нахвърлил върху бременната журналистка и дори заявил, че ще нареди на двама от помощните си насилствено да се разправят с нея, пише "Дейли мейл".

[caption id="attachment_406170" align="aligncenter" width="300"]Владимир Жириновски нападна бременна репортерка Владимир Жириновски нападна бременна репортерка[/caption]

Последвали заплашителни жестове от страна на Жириновски, а двамата му помощници се приближили към бременната Дубовитская в отговор на заповедите му. Докато колегите на репортерката се опитвали да я защитят от посегателство, Жириновски я оскърбил, използвайки обидни изрази по неин адрес.

[caption id="attachment_406171" align="aligncenter" width="300"]Националистът върви по стъпките на Волен Сидеров Националистът върви по стъпките на Волен Сидеров[/caption]

Поведението му възмути не само журналистическата гилдия, но и цялата общественост. Родната аудитория пък го сравни с Волен Сидеров, който също изключително грубо оскърби Лора Крумова в предаването й преди няколко месеца.Vlad 5 vlad vlad 4

„Благодарение на отвратителния инцидент в Държавната дума, след който нашия кореспондент беше хоспитализиран заради неучтивостта наВладимир Жириновски, ние смятаме да използваме всички законови средства, за да накажем г-н Жириновски чрез съда“, заявиха от ръководството на Russia Today.

Владимир Жириновски официално се извини за поведението си миналия петък, но бременната журналистка още е в болница след шока. Освен психологическия тормоз, тя е в стрес и след физическия сблъсък с помощните на националиста.