В последно време диктаторът е твърде гневен и това се отразява пагубно на и без това разклатеното му здраве


Президентът на Русия Владимир Путин е получил изключително тежък пристъп след новината за неуспехите от фронта и успешното начало на контранастъплението на армията на Украйна на юг.

От близкото обкръжение на Путин отбелязват, че в последно време диктаторът е твърде гневен и това се отразява пагубно на и без това разклатеното му здравословно състояние.
Това пише в канала в Telegram – Generall SVR, отбелязва "УНИАН".

В информацията се посочва още, че руският държавен глава е провел четири оперативни срещи с ръководителите на военния блок.
По време на срещите е била обсъдена подробно темата за контранастъплението на въоръжените сили на Украйна в Херсонска област.

След като се запознал отблизо с докладите на ФСБ и военните, Путин направо побеснял. В края на деня той получил сериозен пристъп, което наложило намесата на медицински екип.

Каналът отбелязва, че атмосферата, която е царяла по време на проведените заседания с Владимир Путин е била сред най-напрегнатите в последно време. Дежурните медици са били извикани при Владимир Путин в късните часове на вечерта и са останали при него близо половин час.

От обкръжението му не пропускат да отбележат, че напоследък е станал изключително нервен, което се отразява негативно на всички от обкръжението му, посочва още каналът.
Източник: blitz.bg