В края на юни, музикалната икона Мадона бе приета в болница поради сериозна бактериална инфекция.

След няколко дни в интензивното отделение, певицата се завърна у дома си, но все още се нуждае от грижи, като дори не може да се изправи от леглото.

Вижте каква е новата смразяваща версия за състоянието на Мадона

Близки на 64-годишната изпълнителка считат, че спешната хоспитализация беше необходима поради интензивните репетиции от половин денонощие за предстоящото й турне.

Обаче, феновете на звездата изразяват съвсем различно мнение. Мнозина смятат, че страстта на Мадона към козметични процедури и корекции на външния вид са отговорни за нейното състояние. Те твърдят, че известната блондинка е прекалено завладяна от пластичната хирургия и инжекциите за подмладяване, което е допринесло за сериозно намаляване на нейния имунитет.

Вижте каква е новата смразяваща версия за състоянието на Мадона - Снимка 2

В последните дни се появиха шокиращи детайли около хоспитализацията на мегазвездата. В медиите се разпространиха слухове, че певицата е била приета в болницата заради предозиране със забранени субстанции.

По информация от Radar, които се позовават на свой източник, на 24 юни лекарите, пристигнали на спешен сигнал в дома й, са й приложили антидота Наркан.

В общи линии, това лекарство се използва при предозиране с наркотици, но може да бъде приложено и при лечение на сепсис, което е официалното обяснение до момента.

И до днес, представителите на поп иконата не са коментирали официално този скандален слух.

Източник: blitz.bg