Монархията се разтресе за пореден път след кончината на кралица Елизабет Втора. Медиите на Острова буквално експлоадираха с ексклузивната новина за "тайната" дъщеря на принцеса Даяна и принц Чарлз. Която се казва Сара и за която дори двамата не са подозирали.

Как става това, ще попитате, разбира се. Оказва се, че когато Лейди Даяна е на 19 години и е още Даяна Спенсър, кралицата искала да разбере дали тя ще може да роди дете на Чарлз. Затова през 80-та година двамата с Чарлз са били подложени на тестове. Яйцеклетки от Даяна са били оплодени от материала на Чарлз и се е видяло, че пробата е успешна.

Лекарят обаче скрил един от образувалите се ембриони и го поставил на съпругата си. Така тя станала един вид сурогатна майка на детето на Чарлз и Даяна.

Момиченцето се казва Сара и живее в Америка от дълги години. За жалост и двамата й родители са починали, а тя открива истината за появата си на света в тайните документи и дневници на баща си. Сара разбира истината преди доста години, но никога досега не се е осмелила да говори за нея, убедена, че Лейди Даяна не е загинала, а е била убита по нареждане на кралството.