Историята на двойка от Китай, която е била разделена цяло десетилетие, се превърна в интернет хит след като разкриха, че са се срещнали случайно в такси и най-накрая са се оженили, съобщава местна медия.

В такси жена срещна бившия си 10 г. по-късно, последва…

Според разказа на жената, тя се запознала с бъдещия си съпруг през 2007-ма година. През 2011 година те планирали да се оженят, но сватбата не се състояла поради големите искания за откуп от страна на родителите на булката, и разстоянието между домовете им.

Те били разделени почти 10 години, а през това време и двамата създали семейства, имали деца и по-късно се разделили с половинките си.

В такси жена срещна бившия си 10 г. по-късно, последва… - Снимка 2

През 2020-та година жената отишла на работа в Хънан и се качила в такси, където с изненада открила, че зад волана е нейният любим от миналото.

След случайната среща двамата продължили да поддържат връзка.

В такси жена срещна бившия си 10 г. по-късно, последва… - Снимка 3

"Той знаеше, че животът ми беше труден през това време, и аз знаех същото за него. Затова започнахме да си изпращаме съобщения, за да се утешаваме взаимно, и постепенно се влюбихме отново", споделя тя.

След една година влюбените купили къща в Дзянси и се оженили.

В такси жена срещна бившия си 10 г. по-късно, последва… - Снимка 4

Щастливата булка не крие, че решението да създадат семейство е направено главно поради децата им, които се нуждаели от родителска грижа. Тя споделя, че децата на нейния съпруг бързо я приели.

"На втората ни среща ме нарекоха 'мама'. Това е още едно знамение от съдбата, че дъщерята му и моята са родени в един и същ ден на един и същ месец, въпреки че дъщерята ми е по-голяма с две години", споделя младоженката.

В такси жена срещна бившия си 10 г. по-късно, последва… - Снимка 5

"Отново се срещнахме. Шансът за това да се случи е минимален. Това е добра карма. Децата се разбират добре. Трябва да ценим нашата настояща връзка и да продължим живота си заедно", заключва тя.

Историята на влюбената двойка успял да развълнува интернет потребителите. Те коментират, че "съдбата им е предопределена", че "тяхната история може да се превърне в телевизионна драма" и че "децата имат и баща, и майка. Той е първата й любов. Това е толкова съвършено!"

Източник: blitz.bg