Ужасяващите новини за холивудския екшън актьор Брус Уилис, разплакаха дългогодишния му приятел и колега Силвестър Сталоун.

 

Сталоун проговори за състоянието на приятеля си Брус. Оказва се, че звездата от „Умирай

Трудно“, е бил диагностициран с афазия.  Това стана ясно по-рано през годината. За съжаление обаче тежкото заболяване е принудило Уилис да се откаже от актьорската си кариера.

 

Споделяйки за състоянието на Брус Уилис, 75-Сталоун споделя, че след диагнозата, станал изолиран и спрял да общува с приятелите си. 67-годишният Уилис преминава през изключително труден период. Именно това е и причината, поради която е избрал да се изолира и да не общува с никого.

 

Слай отбелязва, че всичко това е толкова тъжно, че не намира думи, с които да опише болката си, пише „Ню Йорк поуст“.

Афазията представлява здравословен проблем, който може да повлияе на способността на човек да пише и говори. Не е изключено Брус да спре да разбира езика. Именно поради тази причина в лечението са включени речева и езикова терапия.

 

При откриването на тежката диагноза, което се случи през месец март, тази година, Сталоун пусна прочувствен пост в Инстаграм. С него той изпрати добри пожелания на приятеля си Брус Уилис, споделяйки, че се моли за най-доброто за приятеля си и семейството му.

Източник: lupa.bg

Ужасяващи новини за Брус Уилис