Появи се скандален видео запис, запечатал как разяреният Филип Киркоров налага свой почитател.

 

Руският певец, който е в изключително близки отношения с дует „Ритон“, очевидно не е добре с нервите. По всяка вероятност би било добре да отиде при специалист, за да се прегледа.

 

Киркоров ударил с букет цветя мъж от публиката. Ударът нанесъл директно в лицето му. Случката се разиграла по време на концерт на изпълнителя в Казахстан.

Видеозаписът от скандалната случка бе поместен в мрежата и предизвика истинска вълна от критики спрямо скандалната му постъпка.

 

От кадрите ясно се вижда как недоволният изпълнител слиза от сцената и се отправя към публиката. Нанася два удара на един от зрителите, посредством букета цветя, който държи в ръцете си, след което го захвърля. Връща се на сцената и продължава да пее, ни лук ял, ни лук мирисал.

 

Представител на Филип Киркоров, който, както е известно е с български корени – Екатерина Успенская, заяви, че човекът, когото певецът е ударил, е част от екипа му. Причината за нанесения му побой, макар и с букет цветя, е, че е допуснал фенове да се качат при него на сцената.

Източник: dir.bg.

Ужас! Скандално видео показва как Филип Киркоров налага свой почитател. Вижте го!