Документалната поредица „Нетфликс“ съдържа изключително любопитен момент за семейство Бекъм. Английският национал унижава своята съпруга Виктория публично.

На кадрите бившата певица от „Спайс Гърлс“ се опитва да се представи като човек с трудно детство. Семейството й било от работническата класа според нея. Тогава Бекъм се включва и кара Виктория да бъде честна и да разкаже с каква кола баща й я е возил на училище.  Оказва се, че една от най-известните марки в света е произвела автомобила.

Унижение: Виктория Бекъм стана за смях пред целия свят

Вълна от коментари предизвика новият минисериал за семейство Бекъм. Той върви по стрийминг платформата „Нетфликс“ и предизвика лавина от коментари в социалните мрежи. Четирите епизода от поредицата разказват както за личния, така и за професионалния живот на футболиста.

Една от темите, които засягат са предполагаемите изневери на Бекъм. През 2003г. Дейвид заминава да играе в Испания, а Виктория остава в Англия с двете им деца. Тогава палавникът започнал връзка с асистентката си Ребека Лоос. Съпругата му обаче надушила за похожденията на мъжа си и бързо заминала при него. Там се ражда третото им дете. Години наред мълчаха за случилото се, но сега извадиха всичко на показ в сериала.

Източник: blitz.bg