Украинският генерал разказа как ЦРУ може да се справи с Путин!

ЦРУ има пълната готовност и възможност да елиминира Путин така, както го стори с лидера на Ал Кайда - Айман аз Зауахири. Това заяви пред национални медии генералът от Украйна - Виктор Ягун. Той е убеден, че при крайна необходимост и ако Путин не се съобрази със света и не преустанови войната, ще го последва същата участ.

"Американските служби на практика са непобедими. При ликвидирането на Зауахири те са го следили с дни като са проучили кой го пази, къде ходи, какви са най-дребните му навици. След това са били използвани ракети, но не с експлозиви, а ракети със специални за целта остриета, с чиято помощ е премахнат лидера на Ал Кайда", обясни генералът.

Той добави, че в момента руският президент е пазен от солидна система за противовъздушна отбрана, както и специално разработена радарна система. На ЦРУ обаче нищо не можело да се противопостави, ако наистина решат, че е време да вземат тези крайни мерки.

Думите на генерала обаче разгневиха мнозина, в това число и у нас, тъй като хората са на мнение, че не Русия е единственият виновник за ситуацията в Украйна, а и Америка има огромен, да не се каже и основен принос. "Путин нямаше да действа така, ако с години не бяхме свидетели на чудовищна агресия и несправедливост към страната и народа му", коментират в мрежата.