Уилям и Хари не си говорят от години заради Меган. Херцогинята на Съсекс скара сплотените принцове и те са съвсем смразени. Придворни разкриват, че двамата не са си говорили повече от година. Дори нещо повече - херцозите не се поглеждат и не комуникират при никакви обстоятелства.

Според Омид Скоби, приятел на Меган и Хари, двамата братя са се виждали само два пъти през последната година. И освен учтиви поздрави като "Здравей" и "Довиждане" друго не си разменили. "Те не си говорят. Не общуват по никакъв начин помежду си", казва още Скоби.

 

"Имаше опит да се внуши, че Съсекс са били отбягвани. Истината е, че те никога не са правили каквито и да било опити да осъществят контакт с Кеймбридж", коментират пък придворни от дворец

 

Според Омид Скоби обаче, Хари е убеден, че Уилям му е обърнал гръб, когато е имал нужда от подкрепа за връзката си с Меган и решението да се ожени за нея. В същото време бъдещият крал очаквал от брат си да му се извини за "Мегзит",  презокеанските "бомби на истината" и всички изявления и драматични изповеди за разбитото им семейство, които той и Меган публикуваха в различни интервюта за вестници, телевизии и списания.

"Нещата са много по-зле от това, което обществото предполагат. Посещението на Меган и Хари в Балморал беше много студено прието. Решението им да продължат с визитата си в Германия само влоши ситуацията. Те отказват да бъдат висши кралски особи и да изпълняват задълженията си като такива, а в същото време държат да се ползват от привилегиите на връзките си с двореца. Уилям и Чарлз са възмутени от това, а Кейт се страхува как скандалите ще се отразят на семейството им.", добавят още придворни. И допълват, че братята си мълчат вече повече от година.

 

Източник: Дейли мейл