Джорджина Родригес се похвали с новата придобивка преди часове!

Половинката на Роналдо - Джорджина Родригес ошашави мрежата преди часове като постна снимка с уау-ефект. На нея брюнетката е застанала леко странично и почти в гръб като акцентира на задните си части. Които именно са и новото и подобрение. С просто зрение се вижда, че бившата продавачка си е наблъскала д@пето с импланти и то доста щедро.

Потребителите и особено мъжете едва не си глътнаха дъвките от тази гореща гледка, а жените си пожелаха същите прелести отзад. Разбира се, Родригес не издаде какво и къде си е правила, но поне се надяваме да не лъже, че тази красота е естествена...

Иначе, що се отнася до половинката й Роналдо, при него нещата са далеч по-сложни. Футболистът трябва да се грижи не само за визията си, но и за бъдещото финансово състояние на многочелядната си фамилия, а знаем, че има трудности с намирането на нов тим, на който да се продаде изгодно.

Знаем, че Кристиано сам поиска да напусне Манчестър, за да отиде в отбор, който ще се бори за Шампионската лига. Доскоро обаче никой от желаните от него тимове не го искаше в редиците си. Най-малкото, защото ще им излезе солено, а и вече е почти в пенсионна за този спорт възраст.