Твърдата и язвителна Шакира, която се опита да нарани и накаже бившия си по всички възможни начини, не успя. И не само това - латино дивата се срина буквално след последните снимки на Жерар Пике и младата му любима - Клара Чиа, на които двамата изглеждат на седмото небе.

Пике и Клара се разхождат спокойно, хванати за ръце като влюбени гълъбчета, а лицата им се осенени от усмивки и щастието личи от километри. Именно това се оказва и най-големият удар за Шаки, която осъзнала, че е изгубила битката с бившия си. Просто, защото на него не му пука от нищо, което ще направи тя.

Твърдата Шакира рухна: Тези СНИМКИ на усмихнатите и влюбени Пике и Клара я довършиха!

"Пике е безразличен към нея, а това убива. Шакира го осмя в песен, даде интервюта, направи всичко, за да го уязви, но не се получава. И няма да се получи, защото на него му е все едно. Той е влюбен, лети, пет пари не дава какво и на кого ще каже бившата му", коментират близки до разбитото семейство източници.

Родителката на Пике пък се присмяла на певицата като я посъветвала да си гледа живота и да си намери подходящ мъж, вместо да се занимава със сина й, който е срещнал любовта в очите на Клара.

Последната също изглежда доста по-добре и по-спокойна от последните месеци, като явно е съумяла да се пребори с известността и да акцентира само в ползите й.