Бяха приятели, после гаджета, после бивши гаджета и приятели, след това непознати, а днес явно са върли врагове. Бритни Спиърс и Джъстин Тимбърлейк не само не могат да се понасят, но спретнаха публичен скандал в нета като инициатор на това е най-вече поп принцесата.

Не знаем какво се случва в главата на блондинката и дали отново е на алкохол и хапчета, но Спиърс се държи неадекватно. Само преди дни тя опита да се подмаже на Джъстин като написа не само, че обожава музиката му и новото му парче, но и му се извини публично за скандалните разкрития в книгата си. Припомняме, че в нея тя сподели как е била бременна от Джъстин като съвсем млада, а той я накарал да махне бебето...

Тимбърлейк обаче не само не благоволи да удостои с реакция бившата си, но и заяви на свой концерт, че няма намерения да се извинява за нищо и на никого - очевидно визирайки Брит. След тези му думи тя избухна в нейния си стил, като го докара почти на истерия.

"Боклук! Мръсен говорящ боклук! Искаш ли отново да се срещнем в съда, или искаш пак да ревеш на рамото на майка си, като миналия път?! Нищо не струваш, мога да те унищожа, стига да поискам", разпени се Бритни Спиърс за шок на цяла Америка. Явно принцесата на попа отново е в някакво състояние, но ще видим дали ще кротне.

Източник: Crimesbg.com