Бирдже Акалай бе хоспитализирана по спешност заради трудова злополука. Актрисата пострадала по време на снимките на сериала, продуциран от Нетфликс „Гробище“ и се наложило да остане под наблюдението на медиците в продължение на 24 часа.

 

Тя споделя, че след лошо падане пред камерата, получила много силни болки в гърба, които на момента я измъчвали до такава степен, че й идвало да крещи. След изписването й, тв звездата разкри пред медиите, че според резултатите от рентгена, състоянието й не е било тревожно.

Бирдже напуснала лечебното заведение в неделната вечер в компанията на актуалното си гадже – 35-годсишният актьор и певец Хакан Курташ. След като двамата излязоха на първа среща на 14 февруари, са заедно почти ежедневно.

 

Екранната Аслъ Чънар – Аслан от „Черно-бяла любов“ е бивша водеща на тв новини. Преди 20 години тя участва в конкурса „Мис Турция“, но малко не й достига да грабне короната.

През 2011 г. сключва първия си брак и само три години по-късно – през 2014 г. и втория. Към днешна дата отново е разведена, но мълвата носи, че с Хакан планират венчило.

Източник: Уикенд