Папарашки снимки на 64-годишната Мадона буквално взривиха нета, но не в добрия смисъл на думата и не така, както на нея й се иска. Кралицата на попа, за която мнозина твърдят, че е пробила с прословутите си конуси, но не и с гласови данни, показва все по-големи личностни проблеми.

Тотално мръдна: Папарашки снимки на 64-годишната Мадона взривиха нета! (това вече е уникум - виж тук)

Очевадно е, че Мадж не иска да остарява и не просто не иска, а изпитва ужас само от мисълта за това. Тя смени изцяло физиономията си като се опъна дотам, че лицето й вече прилича на маска. А последните й снимки са от летището в Ню Йорк, където Мадона е облечена досущ като... тийнейджърка.

Суитшърт с ярки големи щампи и с качулка, дълъг младежки елек и спортни широки панталони - с този аутфит звездата си е наумила, че ще прилича на девойка, но уви. В мрежата потребителите направо я попиляха като я оприличиха на баба с детски дрехи.

Тотално мръдна: Папарашки снимки на 64-годишната Мадона взривиха нета! (това вече е уникум - виж тук) - Снимка 2

"Че и косата си е направила розова, вижте я, бе! И с тези тийн одежди. Мадончее, бабе, никого не можеш да заблудиш с тези си напъни за младост, дори изглеждаш още по-стара така. Я погледни една Тина Търнър, една Шер дори - не се правят на тийнейджърки и изглеждат перфектно, а са по-стари от теб", коментират потребители.