Тежка драма тресе семейството на известния турския Брад Пит – актьорът Къванч Татлъту.

 

Оказва се, че през последните няколко дни цялото му семейство се е „сдобило“ със симптоми на коварния коронавирус, дори синът му Курт Ефе.

 

Истанбулските таблоиди отбелязват, че въпреки отрицателния PCR тест, Къванч също е със симптоми, въпреки, че са съвсем леки. Съпругата му Башак Дизер също е заразена. За двойката това далеч не е първата среща с „чумата на века“ – за тяхно съжаление сблъсъкът с нея е за втори път.

 

Първият път, в който известното семейство боледува, дизайнерката се бе „обзавела“ с много лоша кашлица, в съчетание с висока температура. Освен това бе измъчвана и от жестоки болки в мускулите. При все, че сега състоянието й далеч не е толкова тежко, тя е сериозно притеснена, но не за себе си, а за невръстния им син.

 

Тя направо изпада в ужас при мисълта, че коронавирусът може да предизвика сериозни усложнения за бебето. Запознати отбелязват, че в резиденцията им по два пъти на ден – сутрин и вечер, ходи лекар, на когото е поверено здравето на невръстния им наследник Курт Ефе.

 

Припомняме, че Къванч пък бе диагностициран с коронавирус преди две години като тогава доста се поизмъчи, докато отново се изправи на крака.

Източник: Уикенд

Тежка драма застигна семейството на Къванч Татлъту