Тайният син на крал Чарлз III и Камила – 56-годишният инженер от Куинсланд – Саймън Чарлз Доранте-Дей, изригна с нова порция претенции към тях.

В ефира на News7 въпреки скорошната кончина на Елизабет Втора, той се закани, че ще предприеме правни действия, доказващи родословието му.

Припомняме, че той е бил осиновен, когато е бил на осем месеца. Осиновителите му са имали връзка с британския кралски двор. 
Именно този факт разгневи Доранте-Дей, че Уилям получава титлата принц на Уелс, тъй като смята, че тя се полага на него самия.

Доранте-Дей дори описва това събитие като „ритник в лицето“. Според него Чарлз III най-малкото би могъл да го признае за свой наследник.
Той дори го предизвиква да докаже, че не му е баща. За никого не е тайна, че австралиецът отдавна настоява да бъде направен ДНК тест от членовете на кралското семейство. Категоричен е, че резултатът ще е в негова полза.

Той дори се е консултирал с прависти, след като писмото, което адресира до покойната Елизабет Втора, не бе удостоено с отговор.
И двамата му осиновители, са работили за Елизабет Втора и принц Филип в едно от кралските им имения.

Според твърденията на Саймън, приемната му баба му е разкрила, че истинските му биологични родители са Чарлз и Камила.
Ще успее ли обаче да докаже твърденията, само времето ще покаже.
Източник: blitz.bg

Тайният син на крал Чарлз III и Камила с нова порция претенции към тях