От няколко дни насам известният турски актьор Еркан Петеккая (познат на българските зрители от „Твоят мой живот“) е със свито сърце, след като тъща му и тъст му останали под руините, причинени от адското земетресение, което разтърси Турция.

Не е ясно дали са оцелели. С тях е и 9-годишната племенница на Дидем – съпругата на актьора.

 

Тъщата и тъстът на Джихан останаха под отломките след опустошителното земетресение

Петеккая обожава тъщата си и дори я нарича „мамо“. Той призова от профила си в социалната мрежа за помощ. Припомняме, че актьорът загуби собствената си майка в разгара на втората вълна на ковид пандемията през 2020 г. Госпожа Шерифе напусна този свят на 69 години. В последните дни от живота си не само не разпознаваше сина си, а дори не знаеше коя е самата тя, заради деменцията, от която страдала.

 

Екранният Джихан винаги е давал мило и драго за семейството си. Дори е категоричен, че без съпругата си Дидем нямало да бъде толкова успешен мъж. Освен това не крие, че двамата са имали и тежки мигове, дори веднъж стигнали до развод преди близо 20 години.

Той обмислял да се разделят, защото ревността й направо го съсипвала.

 

Актьорът благославя Всевишния за това, че съпругата му се е променила и подчертава, че към днешна дата не си представя живота без нея. Именно благодарение на Дидем, той успя да се справи с най-големия си проблем – алкохолизма.

Тя го снимала всеки път, когато е пиян, а щом изтрезнеел го заставяла да гледа клиповете. Пускала му ги непрекъснато, докато накрая не се отвратил от себе си. Именно срамът, който изпитал, го спасил от чашката. Днес стои далеч от всякакви спиртни напитки.

Източник: Уикенд