Страшен, направо свиреп скандал се разигра в... училище. Където 35-годишна учителка си върши работата с учениците, а след "Клас стани, клас мирно" и последния звънец, отива да си доработи на второ място. И то не е какво да е, а сайтът за възрастни ОнлиФенс.

Палавата Кристин практикувала това от доста време, но наскоро я сгащили. И, разбира се, я изправили пред "другарския съд" в школото. Бесни родители настояват за уволнението й, което е разбираемо, а директорът и настоятелството са й поставили ултиматум - или напуска моментално сайта, или си тръгва от училището.

СВИРЕП СКАНДАЛ: 35-годишна учителка се пусна по натура в ОнлиФенс! (подробности + СНИМКИ 18+)

Кристин, която е канадка, твърдо отказва да се съобрази с тези настоявания и заяви, че ще заведе дело за отнемане на гражданските й права, че дори и дискриминация. Тя обясни, че заплатата й е ниска и не стига за живота, който иска да води.

СВИРЕП СКАНДАЛ: 35-годишна учителка се пусна по натура в ОнлиФенс! (подробности + СНИМКИ 18+) - Снимка 2

Когато си покриела всички други разходи, плащани ежемесечно, й оставали едни хиляда долара, които в Европа се равняват на 685 евро. Кристин заявила, че е млада и иска да живее по-охолен живот, а с парите от Онлифенс това й се получавало. Тя не иска да напуска и училището, което е тотален парадокс.

"Тази жена се облича като ученичка и прави мръсотии в тези сайтове. Няма да търпим подобни гнусотии пред децата ни", категорични са родители на ученици от канадското школо.

Източник: Блиц