Световните таблоиди гръмнаха с новината за поредния звезден развод. Този път край на брака си слагат най-скъпоплатеният модел в света - Жизел Бюндхен и мъжът й - звездата на американския футбол Том Брейди. Двамата са в сключен брак от 13 години и имат момче и момиче.

42-годишната Жизел и 45-годишният Том имат сериозни проблеми в отношенията си от месеци. Те дори прекараха разделени празника за Деня на труда, което никога не е ставало преди. Тази година обаче моделът бе в Маями с децата, а Том в Ню Йорк, за да бъде на тренировката на своя син от първия си брак.

Жизел и Брейди бяха сред най-харесваните и стабилни двойки в Щатите, но стана ясно и каква е основната причина за развода им. Те все по-често избухвали в яростни скандали, защото хубавицата настоявала мъжът й да прекрати спортната си кариера. Той обаче отказвал категорично.

Том Брейди е един от най-добрите куотърбеци в цялата история на американския им футбол. Той е почитан като божество от феновете, а и самият не иска да чуе да се раздели от футбола, поне за още година, докато не му изтече договора с отбора.

Като всяка жена обаче, Бюндхен искала повече внимание и време за себе си, което довело до разрива им. Знаем, че преди години тя беше голямата любов и на Лео ди Каприо.