Въпреки, че Шакира и Жерар Пике изгладиха отношенията си, за да отпразнуват рождения ден на сина си Милан, в онлайн пространството се появи видео, което показва,  че в семейството винаги е имало проблеми.

Въпреки, че мнозина критикуваха певицата, че е сложила вещица на балона срещу къщата на свекърва си и пишат, че не трябва да се намесва в конфликт между нея и Пике, изглежда, че старата дама Мосерат Бернабеу е имала голямо влияние в отношенията на сина си и жена му.

Свекървата на Шакира я нападна на улицата (Пике стои безучастен и гледа скандала – Снимки)

Свекървата на Шакира я нападна на улицата (Пике стои безучастен и гледа скандала – Снимки) - Снимка 2

Във видеото, което лъсна в социалната мрежа става ясно, че Шакира и свекърва й се карат за нещо. В един момент свекървата се заканва на снаха си и й посяга към лицето. А Шакира отблъсква ръката й. Най-впечатляващ е момента, в който Бернабеу хвърля ужасяващ поглед на певицата и я посочва с пръст, карайки я да млъкне.

Твърди се, че Монсерат е произнесла думите: „Трябва да си държиш устата затворена”, пишат испанските медии.

Докато двете дами си вдигат скандала и то на улицата в това време Жерар Пике стои безучастен и зяпа с интерес какво се случва между майка му и жена му.Според информация въпросното видео е снимано доста по-рано, но датата не  е известна.

Мнозина се възмутиха от показаното: „Не мога да повярвам, че Пике си стоеше спокойно там, докато майка му напада Шакира.”, „Той не зашити жена си от майка си, не е никакъв мъж”, пишат хора в коментарите.