Говорителите на звездната двойка се опитаха да замажат излагацията
Доскоро американските медии смятаха, че холивудският актьор Бен Афлек е наследил алкохолизма си от неговия баща Тимъти.

След резила, сътворен от майка му Крис Ан Болт насред сватбеното му тържество с Дженифър Лопес обаче, мнението им претърпя пълен обрат. 80-годишната ирландка се оказа човекът с пиянския ген във фамилията.

Двойката организира пищен тридневен сватбен купон с близки и приятели в имението на Афлек в Райсборо, Джорджия, за да отбележат в компанията на близки и приятели сключения тихомълком брак наскоро в Лас Вегас.

Строителни екипи издигнаха огромна шатра и построиха дълга бяла пътека, по която Дженифър Лопес мина с ослепителната си булчинска рокля.
Сред стотиците приятели и роднини на втората сватба на двойката се отличаваха Мат Деймън, Джордж Клуни, Джими Кимъл, Рене Зелуегър, Джейн Фонда, Дриа де Матео и др.

Пиянството на майката на Бен Афлек започнало още в събота, а на следващия ден дошла и кулминацията – импровизиран стриптийз. Според запознати дъртата ирландка обърнала поне три бутилки уиски през уикенда, след което се качила на масата и започнала да разхвърля дрехите си.

В момента, в който понечила да си свали и полата, след като вече била захвърлила сутиена си обаче, майката на Бен Афлек паднала много лошо и едва не се пречукала. Тя си нарязала крака на потрошените чаши и бутилки, които по-рано била съборила. Това наложило спешното й транспортиране в медицински център, където й „ударили“ десетки шевове.

Резилът бе потвърден и от говорители на звездното семейство, които обаче се опитаха да замажат случая, твърдейки, че Крис Ан Болт е пострадала по време на приготовленията за сватбеното тържество.

Почитателите на Бен Афлек са наясно с факта, че проблемите му с алкохола започват още в тийнейджърските му години, след като през 1984 г. родителите му се развеждат.
Бащата на актьора също е доказан алкохолик и младежът бързо тръгва по неговите стъпки. Оказва се обаче, че майката на звездата също не си поплюва, щом надуши бутилката. Изглежда въпросът тук е не кой е алкохоликът, а кой от двамата родители е по-големият алкохолик.

Актьорът тръгва по наклонената плоскост през 1997 г., без дори да се усети, след като бива застигнат от голямата слава. Стига дотам, че когато за пръв път постъпва в Клиника за лечение зависимости с автомобила си го кара не кой да е друг, а самият Чарли Шийн, сочен за „дъно №1“ в Холивуд.
Източник: Уикенд