Шакира си отмъсти, а младата Клара Чиа май едва сега осъзна с кого си има работа. След скандала около аферата й с Жерар Пике и особено след взривяващото парче на Шакира, която осмива и двамата, младата Клара изпадна в тежка депресия. Което наложи постъпването й за лечение в частна клиника.

Световните медии разтръбиха новината днес, а феновете на латино дивата не скриха задоволството си, макар че подобен развой на събитията не би трябвало да буди радост у никого. Цялата тази любовта сага обаче се превърна в нещо лично не само за Шаки, но и за още милиони хора от цял свят.

Знаем, че от доста време Клара Чиа не смееше да излезе от дома си и се беше барикадирала там, защото отвсякъде я тормозели. Само да си подаде носа на улицата и се започвало - обиди, крясъци, подмятания, че дори и заплахи от съвсем непознати хора.

Пике на няколко пъти нарочно я извеждаше от страната, но където и да отидат, навсякъде се сблъскват с поддръжници на Шакира. Наложило се Клара да влезе за спешна консултация и терапия с психолог, който да й помогне да излезе от дупката и да си продължи живота.

Въпреки всичко, Пике ясно даде да се разбере, че иска да остане с Клара, така че това също ще й помогне да преодолее скандала.