След като се разбра, че баща му - крал Чарлз Трети е диагностициран с рак, принц Хари моментално хвана самолет от Щатите, за да се прибере у дома и да бъде с родителя си. Съпругът на Меган Маркъл обаче дори не предполагаше какво унижение и огорчение го очаква у дома.

Още щом пристигна, малкият син на Чарлз и Даяна беше официално изпъден от всички резиденции на кралската фамилия и прогонен да нощува на хотел. Херцогът на Съсекс останал като гръмнат и отново попитал не може ли да пренощува в някой от многобройните семейни имоти, но отговорът бил категорично не.

Затова и вместо да се разправя, Хари подвил опашка и се настанил на хотел. Да, скъп хотел, с всички екстри, но... хотел. Като чужд човек, а не като член на семейството.

Причината за това е ясна на всички - Хари за всичко слуша жена си - актрисата Меган Маркъл и де факто застана против родата си, а на всичко отгоре заряза ангажиментите си в родината и отиде да живее в Америка. Това се прие изключително болезнено още от самата кралица Елизабет Втора, както и от баща му.

Тогава те заявиха, че Хари е голям човек и е свободен да взима решения, за които обаче ще си носи и последствията.

Източник: Crimesbg.com