Страшно е, когато човек отнеме живота си и то в началото на своя живот. Това се случи със 16-годишна ученичка, която си отиде от света след жестока гавра и тормоз от страна на свои така наречени "приятелки" и съученици.

Страшна трагедия: 16-годишно момиче се самоуби заради гавра на съученици! (виж още + СНИМКИ)

Причината за ужаса е наглед съвсем нелепа, безобидна и "стандартна" - девойката се загаджила с бившия приятел на една от съученичките си и в изблик на романтични пориви му изпратила своя снимка без дрехи. Явно обаче момчето не е било толкова влюбено, защото разпространило кадъра из цялото училище и... кошмарът започнал.

Сагата се разиграва преди дни в гимназия във Флорида, а загиналото момиче е 16-годишната Маккена Браун. Около година, преди настоящия тормоз от страна на съучениците й, девойката станала жертва на изнасилване. Успяла да го преодолее с помощта на психолог, но все още била доста лабилна.

Вместо да я подкрепят и да я разберат обаче, нейните приятелки от училището започнали да се подиграват, да я обиждат и да размахват срамната снимка под носа й. "Виж се на какво приличаш, за нищо не ставаш! Ти си една глупава крава, която никой не харесва" - тези и още много по-страшни думи чувала Браун за себе си, докато в един момент не издържала. И отнела живота си.

Това, което е също толкова страшно обаче е, че дори след тази смразяваща трагедия, съученичките й не показали разкаяние за постъпките си.