Шампионът Владимир Кличко и актрисата Хейдън Панетиър бяха сред най-харесваните по цял свят двойки. Двамата се запознаха и се влюбиха, когато бяха на върховете на своите кариери, а от любовта им се роди малката Кая.

Е, вече няколко години минаха, откакто те се разделиха, а днес Хейдън публично обяви, че Кличко на практика е отвлякъл собствената й дъщеря и отказва да я върне. Знаем, че малкото момиче е в Украйна при баща си като трябваше да остане там, докато Хейдън се лекува от зависимостите си.

Припомняме, че актрисата имаше сериозни проблеми с алкохола, но се взе в ръце и доброволно започна лечението си. Предполага се, че причината за срива на 33-годишната в момента актриса, е фактът, че и тя като доста други известни личности, става звезда твърде рано.

В момента обаче Хейдън е добре и иска да бъде с детето си. Кличко обаче отказва да пусне дъщеря си и дори прави нещо много повече - заявява на Панетиър, че ще предприеме стъпки за добиването на пълните родителски права върху детето.

"Той е луд, защо ми го причинява?! Обичам детето си и искам да съм с него. Ако той ми беше казал, че иска Кая да остане при него за по-продължително време, за да се възстановя напълно, щях да приема. И да отида да я видя в Украйна. Но той ме удари под пояса и то жестоко", шокирана е Хейдън.