Виктория Бекъм бе застигната от страшен кошмар, който й създаде много сериозни проблеми.

Вероятно си спомняте, че в края на миналия месец се появи мълвата, че има проблеми в отношенията между дизайнерката и съпруга й – футболистът Дейвид Бекъм.

На последователите на Виктория Бекъм им направи впечатление, че е заличила татуировката с инициалите на футболиста, която направи по повод десетата годишнина от брака им, отбелязва "Телеграф".
Очевидно обаче притеснението на последователите й не си е струвало или поне истината за това действие е съвсем различна от предполагаемата.

В „The Today Show“, Виктория разкри каква е причината за премахването на татуировката, която посвети на съпруга си. колкото и скучно да ви звучи, тя наистина е банална – просто вече не й харесва.
Тя припомни, че и съпругът й и децата й имат множество татуировки и всички те са страхотни, тъй като са творби на феноменални художници. Същевременно нейните били дебели, кървели и не изглеждали никак красиви.

За съжаление на всички, които търсят скандал във всяко едно действие или бездействие, се оказа, че няма драма в семейството на Виктория и Дейвид Бекъм.
Тя разочарова „доброжелателите“ си, заявявайки, че не е напуснала съпруга си, нито пък има намерения да прави нещо такова.
Източник: blitz.bg
 

Страшен кошмар застигна Виктория Бекъм