Оказва се, че проблемите им не са от вчера

Страшен екшън си спретнаха футболистът Жерар Пике и Шакира.

Скандалът се е разиграл насред улицата пред дома им в Барселона. Свидетели на грозната случка са станали всичките им съседи.

Страшен екшън между Шакира и Пике

Свадата се е отразила пагубно на работата на 45-годишната Шакира, защото певицата е изгубила гласа си. Както сами се досещате, именно той е нейният инструмент на труда. Вече е отменила някои от музикалните си участия. Не е ясно колко дълго време няма да може да работи.

Испанската журналистка Силвия Таулес отбелязва, че Шакира и Пике са се скарали много жестоко насред улицата, пред очите на всички. Тя уточнява, че семейните им проблеми са от много по-дълго време, отколкото почитателите им предполагат.

Според нейния разказ пред „Шоутайм“ проблемите между Шакира и футболиста са започнали още преди пет години. През това време певицата е правила десетки опити да спаси връзката си с испанския, но очевидно те не са се увенчали с успех.

Туалес издава, че Шакира си е дала ясна сметка, че опитите й нямат успех и поради тази причина се е отказала да се бори. Тя е предпочела да предпази скъпоценния си глас, за да може да продължи кариерата си.

Източник: blitz.bg