Напоследък случаите зачестяват

След множеството проблеми, пред които бе изправен светът напоследък, сега се сблъсква с ново предизвикателство – нападение с инжекции в нощните клубове.

Повече от 300 души са се оплакали във Франция, че са били нападнати с инжекции в нощните клубове. Прави впечатление, че преобладаващата част от нападнатите са жени.

Страхотия! Нападат с инжекции в нощните клубове

За момента властите не могат да разкрият повече подробности, тъй като и те не знаят за какво става дума, отбелязва „Скай Нюз“.

Със случая са ангажирани редица медици, както и прокурори. За момента обаче не се знае нито кои са извършителите, нито пък каква може да е мотивацията им. Освен това не става ясно и дали жертвите са били инжектирани с наркотични вещества или нещо друго, отбелязва британска медия в свой репортаж.

Както сами се досещате, убождането се случва, без вашето разрешение. Нападнатите жени показват видими белези от инжекциите, които най-често са синини. Те съобщават, че след като са били убодени, се чувстват отпаднали.

Полицейските власти, както и все повече собственици на клубове правят всичко по силите си, за да увеличат осведомеността на населението.

Поредица от такива убождания разследва и британското правителство. Полицейските власти в Холандия и Белгия също работят по такива сигнали.

От полицията във Франция отбелязват, че само до момента имат получени официални жалби за убождане с инжекции от 302 души.

Източник: trud.bg