Меган Маркъл бе един от малкото членове на кралската фамилия, които не отидоха в замъка Балморал след новината за влошеното състояние на кралица Елизабет Втора.

Това породи множество слухове, че на американката й е било забранено да стъпва в Балморал. Потвържденията за това се множат с всеки изминал ден.

Вътрешни лица издават, че крал Чарлз III лично е забранил на принц Хари да съпругата си, отбелязвайки, че Меган няма да е добре дошла, подчертава изданието The Sun. 
Според него дворът би приел нейното посещение там като „погрешно и неуместно“.

Освен това бил изтъкнат и фактът, че съпругата на принц Уилям – Кейт Мидълтън също няма да присъства в Балморал в този тъжен момент. Кралят подчертал, че само най-близките до кралицата имат място до нея в края на земния й път.
В този ред на мисли дал ясно да се разбере, че Меган не е сред желаните гости там.

Принц Хари получил и още един тежък удар покрай смъртта на баба си – било му отказано да се качи на борда на самолета на кралските военновъздушни сили. Припомняме, че той откара принцовете Едуард, Андрю и Уилям в Шотландия, но на борда му нямаше място за принц Хари.
На този етап все още не е ясно дали Меган и Хари ще присъстват на погребението на кралицата, което бе насрочено за 19 септември в Уестминстърското абатство в Лондон.
Източник: jenata.blitz.bg

Стана ясно защо Меган Маркъл не се сбогува с отиващата си Елизабет Втора