Стана ясна причината, довела до смъртта на британския монарх Елизабет Втора.

В смъртния й акт е записано, че кралицата е издъхнала от старост. Той бе показан официално, отбелязва SkyNews. 

Освен това в документа е посочено, че Елизабет Втора е издъхнала в четвъртък, 8 септември, в 15.10 ч. местно време. Както вече стана ясно в последните дни от живота си кралицата бе в замъка „Балморал“ в Шотландия.

Оказва се, че кралица Елизабет Втора е издъхнала три часа, преди да бъде направено официалното съобщение пред медиите за кончината на монарха, посочва още SkyNews.
Това обяснява и спешното събиране на членовете на кралската фамилия. 

Припомняме, че първоначално бе обявено, че кралицата се е почувствала зле и поради тази причина лекуващият я лекар е предположил, че това са последните й часове живот. Според първоначалната информация това бе и причината, поради която членовете на кралската фамилия се стекоха в замъка „Балморал“.

Това обяснява и скандала, който се разрази около факта, че водещата на „BBC World News' Impact with Yalda Hakim“ – Ялда Хаким, написа в профила си в Туитър броени минути след 15 ч., че кралицата е издъхнала. Очевидно е получила информация от вътрешен човек, а не както бе упрекната, че е обявила смъртта на Елизабет Втора, преди тя да е издъхнала.
Източник: nova.bg

Стана ясна причината за смъртта на Елизабет Втора 

Стана ясна причината за смъртта на Елизабет Втора  - Снимка 2