Робин Уилямс бил велик музикант, изцепи се една от иконите в сръбската музика

Робин Уилямс бил велик музикант. Безумното твърдение дойде от една от най-известните сръбски певици за последните години - Йелена Карлеуша. Сръбкинята не пропусна да се изкаже по повод смъртта на незабравимия актьор, типично в стил "на всяка манджа мерудия".

[caption id="attachment_419186" align="alignright" width="300"]Йелена Карлеуша си няма на идея кой е Робин Уилямс Йелена Карлеуша си няма на идея кой е Робин Уилямс[/caption]

За неин ужас обаче, думите й бяха повече от не на място и я направиха за смях и срам на онлайн потребителите. В личния си профил Туитър изпълнителката публикува колко е разстроена от новината за самоубийството на Робин Уилямс, който бил "велика музикална звезда". Естествено, секунди след като публикува нелепицата си, заваляха подигравателни и възмутени коментари за безобразното невежество на Йелена.

Която очевидно не е в състояние да направи разлика между актьора Робин Уилямс и певеца Роби Уилямс. Между които, освен различните поприща, има и няколко десетилетия разлика в годините. Любопитното обаче е, че Карлеуша беше написала името съвсем правилно, видяха от Hotarena.net. Усетила се, че се е издънила яко, сръбкинята все пак изтри поста си.

Твърде късно обаче, нелепите й думи вече бяха успели да я направят за смях на целия свят.