Приятелката й Ники Хаскел споделя, че винаги се е страхувала от тези стълби

След като първоначалната версия за кончината на първата съпруга на бившия американски президент Доналд Тръмп – Ивана Тръмп бе оборена и се появи нова, бяха показани и снимки от мястото, на което бе открито безжизненото й тяло.

Припомняме, че отначало се предполагаше, че е издъхнала от естествена смърт, но на по-късен етап се появи съмнението, че е издъхнала в резултат на удар, който е получила при падането на стълбите в дома си.

Снимки от мястото, на което откриха безжизнената Ивана Тръмп (ГАЛЕРИЯ)

Вероятно си спомняте, че безжизненото тяло на Ивана Тръмп бе открито на долните стъпала на жилището й в центъра на Ню Йорк.

У разследващите се появиха предположения, че на Ивана й е прилошало и заради това се е свлякла на стълбите. Получените фатални наранявания при падането й обаче са причина за нейната смърт.

Приятелката й Ники Хаскел споделя, че в последно време Ивана Тръмп ограничила сериозно контактите си заради върлуващия коронавирус. Това довело до сериозно отслабване и загуба на тонуса й.

Тя признава, че винаги е изпитвала страх от стълбите в дома на Ивана Тръмп, тъй като по тях според думите й не можело да се ходи. Единственото, с което изпъквали била красотата им.

Ники Хаскел описва стълбите в дома на бившата съпруга на Доналд Тръмп като „тесни отвътре и по-широки отвън“. Заключава, че й е трудно да повярва, че коварните стълби са отнели живота на приятелката й.

Източник: jenata.blitz.bg