Снимките на новия монарх на Великобритания – крал Чарлз III и наследника му принц Хари след кончината на Елизабет Втора, взривиха света.

От тях е видно, че баща и син показват твърде различни реакции и емоции в резултат на сполетялата ги трагедия. Това разкрива британският експерт по езика на тялото Джуди Джеймс.

Тя отбелязва, че при пристигането си в британската столица, крал Чарлз III изглеждал мълчалив и изолиран в скръбта си. В същото време прави впечатление, че синът му принц Хари е имал нужда от разговори и прегръдка, разкрива тя. 

Припомняме, че Хари бе забелязан да се качва на самолет обратно за Уиндзор в сутрешните часове на петъчния ден, когато положи ръка на гърба на служителка на летището.
Преди това помаха на няколко летищни работници, а докато вървеше към самолета, Хари разговаря с една от тях. 
Експертът Джуди Джеймс посочва, че жестът на Хари е много трогателен жест на взаимно съболезнование.

Освен това според експерта, жестът му е издавал и желание за прегръдка, която вероятно е получил, когато се е срещнал със съпругата си Меган Маркъл, която, както вече стана ясно не го придружи до Балморал.

Крал Чарлз III пък замина за Лондон, придружен от съпругата си Камила. В колата той изглеждал така, сякаш се нуждае от пълна изолация и преживява скръбта си в мълчание. На лицето му бил изписан истински шок, което според специалиста е нормално, дори и при очаквани тъжни вести. Очите му пък издават, че е плакал, заключава Джеймс, цитиран от изданието „Мирър“
Източник: blitz.bg
 

Снимки на крал Чарлз III и принц Хари след кончината на Елизабет Втора взривиха света (ГАЛЕРИЯ)

Снимки на крал Чарлз III и принц Хари след кончината на Елизабет Втора взривиха света (ГАЛЕРИЯ) - Снимка 2

Снимки на крал Чарлз III и принц Хари след кончината на Елизабет Втора взривиха света (ГАЛЕРИЯ) - Снимка 3

Снимки на крал Чарлз III и принц Хари след кончината на Елизабет Втора взривиха света (ГАЛЕРИЯ) - Снимка 4

Снимки на крал Чарлз III и принц Хари след кончината на Елизабет Втора взривиха света (ГАЛЕРИЯ) - Снимка 5