Много й се събра на Шакира едва за няколко месеца време. Първо латино дивата разбра, че мъжът, когото боготвореше и когото дари с двама сина, я е лъгал най-безсрамно повече от година. През което време нагло й е слагал рога с младата Клара Марти или Клара Чиа, както още я наричат (според двете й имена).

Разбра се, че Жерар Пике е любил изгората си директно в спалнята на Шаки, докато тя е била извън Барселона, а както знаем, певицата често пътува. Щом научи истината, Шакира моментално се раздели с изменника като скоро му посвети и подигравателна песен.

Смазващ удар за Шакира: Пике и любовницата му чакат бебе! (23-годишната Клара наду корема - СНИМКИ)

Той обаче не само не се трогна, но започна все по-често да се показва публично с Клара и да демонстрира любовта си. А сега двамата взривиха с ново 20 - чакат бебе. Футболистът е надул корема на изгората си като заедно с нея бяха засечени в аптека, където купуваха тест за бременност.

Любопитно е как ще се отрази на самата Клара всичко това. 23-годишната мацка се е затворила в дома си и работи оттам, като не смее да се покаже навън. В мига, в който я зърнат, хората започвали да я обиждат и да й пеят подигравателно песента на Шакира. Яка защита си има латината...