Екранната Ърмак, позната на българските зрители от сериала „Милост“, в чиято роля влезе актрисата Ясемин Ален, се е залюбила с бивш агент на ФБР. Ердал Кая, който също от турски произход, дълго време работел в Щатите, а когато договорът му с американската агенция за разследвания изтекъл, се завърнал отново край Босфора.

 

Към днешна дата новосформираната двойка, е неразделна, а любимото им занимание заедно е да гърмят по мишени на истанбулското стрелбище.

Ален е родена на 10 юли 1989 г. в Лондон, припомнят запознати с биографията й. Нейният баща е британец, а майка й – отоманка. Още в ранна детска възраст Ясемин се мести в османската държава, но щом навършва 11, отново сменя жителството си като този път заминава в Австралия. На Зеления континент завършва висшето си образование в университета в Куинсланд, специалност „Кино и телевизия“.

След като за пореден път се установила в Турция, Ясемин става рекламно лице на козметичния гигант L'Oréal. Получените пари по контракта, влага в собствен бизнес с ювелирни изделия.

Преди да се залюбят с бившия ФБР агент, тя имаше връзка с модела Арман Оуз. В миналото мачкаше чаршафите и с колегата си Толга Гюлеч.

Източник: Уикенд