Тези двамата вдигнаха света във въздуха и едва не се избиха взаимно след като изневярата на Жерар Пике към Шакира стана обществено достояние. Знаем, че футболистът се влюби в доста по-младата от Шаки - Клара Чиа и докато първоначално се предполагаше, че ще е с нея само за кратко и заради с*кса, то се оказа, че е наистина любов.

Вероятно тъкмо това пък озлоби още повече латино дивата, която изригна като вулкан, наговори куп обиди за предателя и дори му посвети цели две песни, в които го направи на нищо.

Пике от своя страна я нарече луда и истеричка, като заяви, че и на главата си да застане Шакира, пак няма да го накара да остави Клара и да се върне при нея... Е, след всички тези панаири, днешната новина от "Мундо Депортиво" е направо взривяваща.

А тя е, че Шакира и Пике се прегърнаха. Това е самата истина, потвърдена и от близки до тях хора, но не смятайте, че са се прегърнали любовно. Не. Двамата не са заедно и вероятно няма да бъдат, но са се сдобрили и са започнали да общуват нормално и човешки.

"Трябваше им време и на двамата, особено на Шакира и това е в реда на нещата. След като страстите охладнеят, проблемите постепенно се изглаждат", коментират източниците.