Още едно скандално разкритие за Меган и Хари видя бял свят и разбуни сериозно духовете.

 

Мнозина се запитаха що за мъж е Хари, след като позволява подобни своеволия на съпругата си, още повече като се има предвид факта, че той не е просто Хари, а наследник на цяла една монархия.

 

Преди няколко дни бе разкрита тайната на Меган Маркъл, за която се носят всевъзможни слухове и предположения от доста време насам.

Всеизвестен е фактът, че в Бъкингам се следват строго определени правила и разпоредби, които никой от членовете на кралската фамилия не си позволява да наруши. Едно от тях е категоричната забрана да се появяват на публични места с облекло по тяхно усмотрение. На практика всичко като се започне от дрехите, аксесоарите и обувките и се стигне до прическата и бижутата, е съобразено с конкретния повод.

 

Вероятно вече се досещате, че единствената, нарушаваща етикета, при това по възможно най-безцеремонния начин, е Меган. Тя си позволява тази волност още от началото на брака си с принц Хари. Този факт разбира се избождаше очите на всички.

 

Вероятно сте забелязали златната гривна на ръката й, която тя не сваля за нищо на света. Тя бе на ръката й и на сватбата й, и на погребението на кралицата. В крайна сметка стана ясно, че въпросната гривна й е подарък от първия й съпруг Тревър Енгелсън. От момента, в който я е сложил на ръката й, бившата актриса не я е сваляла. Гривната е Картие и не само, че струва скъпо, а има и висока сантиментална стойност за нея.

 

Странното е, че Хари не само, че й позволява да я носи, а дори не я ревнува, нито пък се гневи. Всичко това идва да рече, че още е луд по нея.

Източник: zajenata.bg

Скандално разкритие за Меган и Хари разбуни духовете