Докато балканските мачовци треперят от страх, че ще бъдат погнати с точилката от половинката си, ако се приберат от кварталната кръчма с дъх на джибри, то младоженецът Бен Алфек е застинат от съвсем други проблеми.

Старият алкохолик е подписал убийствен предбрачен договор с Дженифър Лопес, съгласно който всяко напиване ще му коства „скромната“ сума от 1 млн. долара. Скандалните разкрития бяха направени от таблоида „Сън“.

По всичко личи, че Джей Ло се е подсигурила желязно, преди да се реши да встъпи в брак с Бен Афлек. Според изданието, което твърди, че разполага с част от предбрачния договор, всяка алкохолна изцепка от страна на актьора, ще бъде последвана от внасяне на гореспоменатата сума във фондацията на певицата.

НПО-то „Семейна фондация Лопес“ бе създадено преди 13 години от певицата и сестра й Линда, за да подпомагат бедни латино семейства в САЩ с медицинските им сметки, особено такива, които имат болни деца. 
Преди 9 години фондацията спечели годишната хуманитарна награда на Американската асоциация за телемедицина. 

Това далеч не е единствената клауза в предбрачния договор, засягаща пиенето на Бен. Интересното е, че всяка следваща, става все по-жестока. Ако алкохолизмът на актьора стане причина за разтрогването на съюза им, Бен ще изплати на смуглата певица с яката дупара обезщетение в размер на фантастичните 100 млн. долара.
Както отдавна стана ясно, състоянието на известния холивудски актьор и режисьор възлиза на стойност 350 млн. долара и е близо тройно по-малко от това на латинодивата. В този ред на мисли мотивацията на певицата със сигурност е с възпитателна цел, а не финансова.

И макар всички тези клаузи в предбрачния договор да я правят да изглежда като строга господарка, истината е, че Дженифър дава всичко от себе си, бракът й със старото й гадже наистина да проработи.

Преди броени дни певицата изведе на разходка по женски най-голямата дъщеря на Бен – Вайълет и дори й позволи да шофира колата й.
Типично по женски двете изкараха целия ден заедно в покупки и бръмчене по кафенета. 

16-годишната девойка, плод на разтрогнатия брак на Алфек с Дженифър Гарнър, е доста грозноватичка. Тя е с една глава по-висока от Джей Ло и изглежда доста недодялано до нея. Въпреки това двете видимо прекарали времето си добре. 
Източник: Уикенд
 

Скандални разкрития за Бен Афлек и Дженифър Лопес