Скандалната истина за холивудския актьор Брад Пит видя бял свят.

Бившата му съпруга Анджелина Джоли разкри, че по време на прословутия им скандал в самолета, той проявил не само спрямо нея, а и спрямо децата емоционално и физическо насилие.

По време на спора в самолета, Брад я сграбчил Анджелина Джоли за главата и я разтърсил. След това я завлякъл в задната част на самолета, където я блъснал срещу стената. Когато един от наследниците им се опитал да я защити, актьорът се нахвърлил и срещу него. 

Виждайки случващото се, се намесили и останалите им деца и положението станало още по-страшно. Анджелина на свой ред му се хвърлила в гръб в опит да защити наследниците, но той я изблъскал и падайки върху седалките си ожулила лакътя и ударила гръбнака.

След неуспешния опит да бъде вразумен, Брад Пит започнал да удря по лицето едно от децата им, а друго се опитал да удуши с ръце.
Говорителят на актьора е категоричен, че тези твърдения на някогашната изгора на актьора са поредната атака. Според него единственото, което постига по този начин, е нараняване на семейството.

Както вече стана ясно грижата за наследниците им съдът подели между двамата съпрузи.
Източник: dir.bg

Скандалната истина за Брад Пит накара света да изтръпне