Те остаряха, но скандалите около любовта им не стихват. Чарлз и Камила отново влязоха в устите на британските и световни медии със запис, който е запечатал техен повече от горещ разговор. Да, в момента Чарлз е вече крал на монархията, а Камила е кралица консорт. Разговорът обаче е записан по времето, когато той е още женен за принцеса Даяна и й изневерява с Камила най-брутално.

В записания телефонен разговор, който ще фигурира и във филма на Нетфликс, Чарлз говори с любимата си Камила, смее се и не спира да й намеква, че я желае.

В едни момент си го казва директно като дори обяснява как ще "умре от любов и страст" по нея, за да се превърне в нещо, което да е постоянно в панталоните й. Тя го бъзика дали ще се прероди в чифт гащи, а той пояснява, че ще е тампон, за да може постоянно да е между краката й.

Камила се смее на остроумието му и моментално му признава, че го желае още там, на момента... Явно аферата между бъдещия крал на Англия и тогавашната му любовница не е била просто забежка и настоящето го доказва. Но е жалко, че двамата трябваше да се съберат по такъв начин и след толкова драматични събития.