За момента името на извършителя остава неизвестно

Страшен скандал за милиони се разрази около пилота от „Формула 1“ Михаел Шумахер.

Истината е, че малко хора са наясно с действителното му състояние след инцидента, който пилотът претърпя по време на ски ваканция във френския курорт Марибел през 2013 г.

Скандал за милиони се разрази около Михаел Шумахер

От тогава достъп до Михаел Шумахер имат само определен кръг хора.

Един от хората с достъп до седемкратния световен шампион е бил на крачка да предостави на света доказателства за реалното му състояние.

При една от последните си визити в дома на 53-годишния германец край езерото Женева в Швейцария, въпросният посетител, чието име не се споменава, е направил снимки. Разбира се това му действие не е случайно, а е възнамерявал да изкара пари от фотосите.

Той е направил опит да ги продаде на медиите като поискал по един милион паунда за всяка една от тях.

Това обаче разпалило грандиозен скандал, който стигнал до съда по бързата процедура.

Таблоидите от Стария континент искали да са сигурни, че няма да хвърлят такава огромна сума на вятъра и позвънили на семейството на пилота, за да потвърди съществуването на такива фотоси.

На свой ред съпругата на Михаел Шумахер – Корина се сдобива с експресно решение от съда, което възпира разпространението на снимките. Тя дори направила опит да научи кой от хората, имащи достъп до съпруга й е автор на въпросните фотоси. От прокуратурата в Офенбург, Германия обаче само потвърдили, че разгледали такова дело, но името на човека направил снимките не е известно.

Източник: blitz.bg