Драмите и скандалите около ковчега на Елизабет Втора нямат край.

Лондонската полиция е арестувала мъж, който е направил опит да сграбчи ковчега на кралицата. Инцидентът се е случил пред очите на хилядите опечалени британци, чакащи с часове, за да си вземат последно сбогом с монарха. 

Мъжът бил повален на земята от полицейски служители. Случката се е разиграла около 22 ч. в "Уестминстър Хол“.
Очевидци разказват, че той дори изблъскал хора от опашката, сред които било и дете на 7 години, след което се втурнал към подиума, където е изложен ковчегът на кралицата. Направил опит да вдигне кралския флаг, който покрива ковчега й, след което положил ръка върху самия ковчег, отбелязва изданието "Дейли Мейл“.

Кадри, уловили реакцията на хората непосредствено след инцидента разкриват ужаса им от случващото се. Те издават, че кралският флаг е бил разместен.
Припомняме, че от сряда Елизабет Втора е положена за поклонение в "Уестминстър Хол“. Утре тялото й ще бъде докарано от Бъкингамския дворец в историческа процесия.

През "Уестминстър Хол“ минаха стотици хиляди хора през последните дни, някои от които чакали на опашка в продължение на денонощие. Припомняме, че футболистът Дейвид Бекъм отказа да се възползва от правата си и също се нареди на километричната опашка. За да се сбогува с кралицата, той чака в продължение на 14 часа.
Източник: varna24.bg

Скандал! Посегнаха на ковчега на Елизабет Втора

Скандал! Посегнаха на ковчега на Елизабет Втора - Снимка 2