Разкритието лъсна тези дни

Оказва се, че гардовете на руския държавен глава Владимир Путин са натоварени с много отговорна и в същото време гнусна задача.

За вероятните здравословни проблеми на Путин се изписа много и то не само напоследък.

Скандал! Гардове на Путин събират екскрементите му заради…

Според информация, предоставена от бивш шеф на МИ-6, която излезе наскоро, съществува голяма вероятност в скоро време Путин да бъде отпратен към санаториум. Това обаче няма да се случи по негова воля, а тъй като ще му се наложи да се раздели с властта.

Съвместна публикация на журналистите Режис Жанте (списание Paris Match) и Михаил Рубин („Проект“), прави доста скандално разкритие.

Във въпросната публикация се казва, че по време на задграничните му визити, Путин бива придружаван от специален гард. Той е натоварен със задачата да събира екскрементите му и да ги връща обратно в родината им.

Те отбелязват, че специалният офицер от Федералната служба за охрана е бил назначен още преди пет години. Той придружава руския президент навсякъде в чужбина, дори и в тоалетната. Въпросният гард придружил Путин до тоалетната по време на негово пътуване до Франция в годината на назначението му. Две години по-късно същият служител изпълнява тази функция и по време на визитата му в Саудитска Арабия.

Телесните му течности биват върнати в специален куфар в Русия. Журналисти отбелязват, че руският президент е взел тези мерки от опасения, че пробите ок екскрементите му могат да бъдат използвани за разкриване на здравословното му състояние.

Тази неприятна мисия се извършвала при абсолютна дискретност. В същото време върху служителите на руските посолства бил упражнен сериозен натиск, за да не си позволят да говорят.

Източник: zajenata.bg