Филмовата дива София Лорен отбеляза  на 20.09.  90-ия си юбилей. Синът й Карло Понти сподели снимки от тържеството, а мнозина останаха изненадани как изглежда София днес.

„Пожелавам на моята красива, невероятна, звездна майка страхотен 90-ти юбилей!“ Мамо, ти си и завинаги ще бъдеш вдъхновение и източник на радост за всички нас“, написа Карло в публикация в Instagram. Актрисата ражда двама сина на късна възраст. Карло се ражда когато е на тя е на 34,  а 4 години по-късно се появява и Едуард.

Феновете на актрисата я засипаха с купища комплименти.

"Изтънчена и елегантна София, тя и сега остава красавица", "Елегантна   и на 90", "Честит празник на красивата филмова звезда" - това са само част от коментарите, които се появиха под снимките в социалната мрежа.

И днес тази грациозна италианка не спира да ни очарова. Тя навърши 90 години и остана вярна на себе си, стила си и всичко, което е. От десетилетия  живее в Швейцария, която нарича свой дом. От 80-те години на 20-ти  век тя се мести в Женева заради влошеното здраве на съпруга си и втория  по големина град  на Швейцария става нейна основна резиденция от 1981 г.

Източник:espreso.mk